Badmintonclub Kloosterborch


BC Kloosterborch werd in 1987 opgericht door enkele enthousiaste buurtbewoners uit de wijk De Overlaet in Rosmalen. Sinds die tijd hebben vele badmintonliefhebbers onze club weten te vinden. De ledenlijst laat een mooie mix zien van leden uit het eerste uur en leden die zich de laatste jaren hebben aangesloten.

Onze club heeft circa 30 leden en beschikt over vier banen. Er is dus gelegenheid om volop te spelen, en zeker ook gelegenheid om gezellig bij te praten. Sinds 2013 werken wij samen met BC Touch die op de zaterdagochtend haar speelmoment heeft. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van elkaars speeltijd en zijn de banen steeds goed bezet.

Wij richten ons op recreanten die graag een avond en of ochtend vrij willen badmintonnen in Rosmalen. Er wordt fanatiek gespeeld op alle niveaus zodat zowel de beginners als de gevorderden ruim aan hun trekken komen.

Naast de sport vinden wij gezelligheid ook erg belangrijk. Daarom wordt er met regelmaat een borrel georganiseerd, hebben we een speelavond in kerstsfeer en organiseren wij aan het einde van het seizoen een “stapavond”.

 

Contactgegevens

T. 06 54 98 21 92
E. info@kloosterborch.nl
W. https://www.kloosterborch.nl

Sporten

Badminton 
Een badminton rackert met een shuttle

Locaties

Sportzaal Overlaet Terpeborch Rosmalen 5311

Sportzaal Overlaet

Badminton  Basketbal  Korfbal  Honk en Softbal  Tafeltennis  (Beach) Volleybal  (Zaal)Voetbal