Balletschool De Kattensprong


Balletschool de Kattensprong verzorgt danslessen in Amsterdam-West en Den Bosch. "Kattensprong" is de Nederlandse vertaling voor de balletpas "pas de chat". Onze school biedt een gevarieerd lesaanbod voor leerlingen vanaf 1,5 jaar met de dansstijlen Klassiek Ballet, Acro, Contemporary Modern Jazz, Show, Musical en Tap.

De lessen volgen een internationale syllabus; een goed opgebouwd curriculum dat vele professionals heeft opgeleid. We werken eraan om een goede techniek te behalen op een ontspannen, veilige en speelse manier, met het accent op expressie en plezier! De klassen zijn klein, van 5 tot maximaal 15 leerlingen, zodat iedereen de nodige ruimte en aandacht kan krijgen.

Het lesgeld kan in maandelijkse termijnen betaald worden en er kan gekozen worden uit verschillende les-abonnementen. Elk trimester eindigen wij met de mogelijkheid om deel te nemen aan een dansvoorstelling of internationale dansexamens! Schrijf je nu in voor een gratis proefles of een volledige danscursus, of lees wat anderen zeggen over onze school!

Balletschool de Kattensprong: Ik kwam, ik zag, ik sprong!

 

Contactgegevens

T. 06 19 66 87 26
E. balletschooldekattensprong@outlook.com
W. https://www.balletschooldekattensprong.nl

Sporten

Danssport  Ballet 
Balletschool De Kattensprong Logo

Locaties

BBS De Kruiskamp noord

BBS De Kruiskamp noord