Brazilian Jiu Jitsu 's-Hertogenbosch


Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) is een krijgskunst die zich richt op het gedeelte van een gevecht waarbij je op de grond terecht komt. De filosofie erachter is dat een kleiner en lichter persoon, zichzelf kan verdedigen tegen een grotere tegenstander door de juiste technieken en bewegingen met elkaar te combineren. De technieken zijn aangepaste varianten van de technieken uit het traditionele Japanse Jiu Jitsu.

Waarom trainen bij BJJ ’s-Hertogenbosch
Zelfverdediging
De technieken die je leert vergroten je weerbaarheid en zelfvertrouwen. Zo leer je bepaalde ontsnappingstechnieken, controletechnieken en zelfverdedigingsprincipes kennen en beheersen.

Competitie
Competitie is een goede manier om jezelf onder druk te zetten, het gevoel van een spannende real life situatie na te bootsen en om te kijken of de technieken die je tijdens de training leert, ook goed lukken wanneer de druk hoger is.

Recreatie
Budosporten zijn goed voor de kracht, conditie en het uithoudingsvermogen van het lichaam. Je lichaam is continu in beweging, daarnaast leer je leuke technieken, waardoor het een leerzame weg naar verbetering van het lichaam is.

Er zijn groepslessen, personal training is ook mogelijk. Gratis proefles.

 

Postadres

Hambakendreef 2A
5231 RJ ‘s-Hertogenbosch

Contactgegevens

T. 06 41 19 35 20
E. bjjdenbosch@hotmail.com
W. http://www.bjjdenbosch.nl/

Sporten

Zelfverdedigingkunst en weerbaarheid 
Bjj 1 300x300

Locaties

Gymzaal Hambakendreef 3672

Gymzaal Hambakendreef

Danssport  Dans  Vecht- en verdedigingssport