Cypher HQ


Cypher HQ is een culturele instelling die zich inzet voor de professionalisering en stimulering van de Hiphop cultuur. We bieden een breed spectrum van activiteiten aan die allemaal samenwerken een sterke fundering voor onze cultuur te creëren.

Een plek voor iedereen

We zijn begonnen als een groep dansers die een plek wilde creëren waar we onszelf konden ontwikkelen en deze kennis en ervaringen over konden dragen aan de nieuwe generatie. Daarom zijn wij 5 jaar geleden gestart met reguliere danslessen en vrije trainingen, een lesaanbod waar niet alleen focus wordt gelegd op het aanleren van bewegingen maar vooral ook op de knowledge die onze cultuur met zich meedraagt.

Passie voor onze cultuur

We hopen deze passie aan heel Nederland en daarbuiten over te kunnen dragen. Van de allerkleinsten tot volwassenen, Hiphop cultuur kent geen leeftijd. De deur van Cypher HQ staat voor iedereen open, zolang je maar één ding met ons gemeen hebt: respect voor de cultuur én elkaar.

Cypher Dance Academy

Cypher Dance Academy is de afdeling die gaat over de lessen op vaste basis. Oftewel de dansschool waar jij of je kinderen wekelijks aanwezig zijn.

Deze afdeling wordt geleid door: Arjuna Vermeulen (danceacademy@cypherhq.nl / 06 27 20 27 61)

 

Postadres

Tramkade 26
's-Hertogenbosch

Contactgegevens

T. 06 27 20 27 61
E. info@cypherhq.nl
W. https://www.cypherhq.nl/

Sporten

Danssport 
Cypher HQ