Fysiotherapie Helftheuvel


Gezondheidscentrum Helftheuvel Den Bosch is een moderne en goed ingerichte praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, ergotherapie en kinderlogopedie in 's-Hertogenbosch.

Voor bewegingshulpvragen voor alle leeftijden

De praktijk is gevestigd in de Helftheuvelpassage waar onder één dak wordt gewerkt met het Wijkplein Helftheuvel / KOO en GGD Hart voor Brabant. De praktijk is er voor alle leeftijdsgroepen en voor een breed scala aan bewegingshulpvragen.

Vanuit nieuwste inzichten

De praktijk voor fysiotherapie kenmerkt zich door een breed team van specialisten die samenwerkt om uw klacht te behandelen vanuit de nieuwste inzichten en meest geschikte aanpak. Speciale en innovatieve behandeltechnieken zoals dry needling, echografie, shockwavetherapie, EPTE en medical taping kunnen in het behandeltraject worden ingezet. De praktijk is gericht op kwaliteit.

Altijd een persoonlijke aanpak

Het deskundige team is continu bezig met vernieuwing en kennisontwikkeling. Een persoonlijke aanpak waarin u centraal staat, staat voorop. Waar nodig werken de therapeuten samen met andere zorgprofessionals of betrokkenen, intern of extern.

 

Postadres

Helftheuvelpassage 113
5224 AC 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

T. (073) 684 71 00
E. info@gchelftheuvel.nl
W. https://www.bruyst.nl/gc-helftheuvel/

Sporten

Conditie Verbeteren 
Logo Gezondheidscentrum Helftheuvel

Locaties

SCC De Helftheuvel

SCC De Helftheuvel

Biljart  Fietsen  Gym  Bridge  Koersbal  Tai Chi  (Hatha)Yoga