Monkey Moves Den Bosch


Monkey Moves biedt multisport lessen als middel voor fitte zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld!

Bij de Monkey Moves Club kunnen onze apenkoppen 40 weken per sportseizoen terecht voor lessen waarin elk jaar de motorische- en sociale vaardigheden - voor hun specifieke leeftijd - worden gekoppeld aan de 12 populairste sporten van Nederland. Elke 3 weken een andere sport, met tussendoor een aantal themaweken.

Naast Clublessen geven we Monkey Moves lessen als cursussen en workshops op Kinderdagverblijven en Buitenschoolse opvang (BSO). Maar ook organiseren we kampen, feestjes en open evenementen (zoals AH Sportweken, Pietendag en Winterfit).

Over Monkey Moves

Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves. Voor ons is sport hét middel om kinderen fit en zelfredzaam te maken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot volwaardige kleine apekoppen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten, nieuwe dingen leren en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken. Middels sportieve activiteiten, passend bij de sociale- en motorische vaardigheden van onze verschillende leeftijdsgroepen, helpen wij jou als ouder met dit stukje van de opvoeding!

Meer lezen?

Kijk voor nog VEEL meer informatie op onze website WWW.MONKEYMOVES.NL.

Of neem contact op met Erik Meulendijk, Sociaal ondernemer Monkey Moves regio Den Bosch.

 

Contactgegevens

T. 06 24 08 82 83
E. erik@monkeymoves.nl
W. https://www.monkeymoves.nl/

Monkey moves

Locaties

Voetbalcomplex Emplina

Voetbalcomplex Emplina

(Zaal)Voetbal