Yoga By Haleh


Sri Sri Yoga is een zachte en toch krachtige discipline die elementen uit de verschillende yogavormen, met name Hatha yoga, integreert en daarmee het lichaam, de geest en de adem verenigt in bewustwording.

In Sri Sri Yoga leer je de wijsheid en de technieken van yoga op een prettige maar diepgaande manier, waarbij ademtechnieken, lichaamshoudingen (asana's), kennis en geleide meditaties aan bod komen.

Yoga gaat voorbij het fysieke lichaam alleen en helpt je gevoeligheid te ontwikkelen voor de subtielere niveau's van bestaan voor een volledig opbloeien van het menselijk potentieel.

Sri Sri Yoga geeft je een ervaring van alle aspecten van yoga, waaronder: een combinatie van zachte en krachtige houdingen en dynamische oefeningen, krachtige ademhalingstechnieken, het toepassen van de kennis achter yoga eenvoudige ontspanningstechnieken, geleide meditaties, kennis over een uitgebalanceerd dieet vanuit het perspectief van yoga kennismaking met Ayurveda, the wetenschap van het leven.

Lessen
Woensdag van 20:00 – 21:30 uur
Zondag 10:00-11:30 uur

Aanbieding!
In de maand april en mei 4 proeflessen op woensdagavond 20:00-21:30 uur en/of zondagochtend 10:00-11:30 uur voor 24 euro. Meld je aan!
*Deze aanbieding is eenmalig, per persoon.


 

Contactgegevens

T. 06 194 482 27
E. info@YogaByHaleh.nl
W. https://www.yogabyhaleh.nl

Sporten

(Hatha)Yoga 
Sri Sri Yoga By Haleh

Locaties

Gymzaal Braspenninglaan

Gymzaal Braspenninglaan

Gym