Webinar: Een gezonde businesscase in de kantine

In deze onzekere tijden biedt de KNVB de mogelijkheid om op een eenvoudige en leuke manier toch met voetbal bezig te zijn. Met verschillende sprekers bespreken we thema's die juist in deze periode van belang kunnen zijn voor jouw club. Op die manier hopen we dat - zodra straks iedereen weer mag voetballen - jij weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaat op jouw vereniging.

Voordat de kantines weer opengaan, is dit de tijd om na te denken hoe je (financieel) gezonder kan worden met je kantine. Want gezondheid en daarmee ook voeding is steeds meer een hot topic. Ook op de sportclub kunnen we er niet meer omheen, maar er komt nogal wat bij kijken. Gezonde en verse producten hebben een hogere bederfelijkheid, vragen meer bereidingstijd en hebben een lagere marge tegenover de ongezonde frikandel en zijn kameraden. Toch geloven wij dat een verantwoorder kantineaanbod rendeert en gelukkig met ons ook een groeiend aantal verenigingen. In dit webinar vertelt de KNVB, samen met een van die enthousiaste verenigingen, over haar ervaringen.

Wat werkt en wat werkt niet, en waar moet je rekening mee houden als je aan de slag gaat. Het belooft een leuk en informatief webinar te worden met vooral veel praktische tips en hulpmiddelen om ook jouw vereniging op weg te helpen.

Deel deze activiteit:

jun 9
dinsdag 9 juni 2020
20:00 - 21:00
Meer van dit soort activiteiten bij:
Samen gezond
Webinar: Een gezonde businesscase in de kantine
Gratis