'S-PORTDAG Gemeente 's-Hertogenbosch

Groepsfoto topsportdag

Op vrijdag 5 februari organiseren we de TOP'S-PORTdag! Een actieve dag met verschillende workshops voor ALLE trainers en coaches van topsportverenigingen én breedtesportverenigingen in de gemeente 's-Hertogenbosch. Het vindt plaats bij Maaspoort Sports & Events.

In de workshops staat het Athletic Skills Model centraal.

Trainingen die worden vormgegeven vanuit dit model, stimuleren een brede (motorische) ontwikkeling bij sporters en zorgen bij iedere vorm van sporten en bewegen voor:

  • Meer plezier
  • Minder blessures
  • Meer creativiteit
  • Groter aanpassingsvermogen
  • Minder uitstroom van leden
  • Grotere sportprestaties

De workshops tijdens de 'S-PORTdag zijn hiermee niet alleen interessant voor trainers en coaches in de topsport en talentontwikkeling, maar zéker ook voor hen in de recreatieve breedtesport!

Gun jij jouw sportleden ook al deze voordelen van een brede ontwikkeling? Wil je weten hoe je dit als trainer of coach kunt aanpakken en kunt implementeren in jouw sport- en beweegaanbod?

Meld je aan via de inschrijfknop en kom naar de TOP'S-PORTdag op 5 februari 2021!

Deze dag wordt aangeboden vanuit 'S-PORT. Deelname is GRATIS, maar aanmelden vóór 31 januari is verplicht. De workshops worden verzorgt door professionele docenten en trainers met ondersteuning vanuit de sportopleiding van het Koning Willem 1 College.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Joost Kuppens

Joost Kuppens

Buurtsportcoach Topsport

T. 06 38 30 81 39

topsport@s-port.nl

feb 5
vrijdag 5 februari 2021
09:00 - 15:30
Meer van dit soort activiteiten bij:
TOPSPORT Buurtsportcoach
'S-PORTDAG Gemeente 's-Hertogenbosch
Gratis
Meld je aan voor 31 januari!

Inschrijven

Meld je hieronder aan voor de 'S-PORTdag gemeente 's-Hertogenbosch.
Joost Kuppens neemt na inschrijving contact op.
GEEF HIERONDER AKKOORD. De gegevens vragen wij om eventueel informatie na te sturen of contact op te nemen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij je e-mail adres voor een servicemail. Voor meer informatie over AVG ga naar www.s-port.nl/privacy.