TOPSPORT Buurtsportcoach


Samen staan we sterk. Door kennis uit te wisselen, ervaringen te delen en door samen te werken komen we tot nóg hogere sportprestaties. ‘S-PORT ondersteunt Topsportverenigingen.

Joost Kuppens organiseert Themabijeenkomsten en Top-Sportdagen voor onze topsportverenigingen en talentenontwikkelingsprogramma’s.

Themabijeenkomsten

Woordmerk TOPSPOT Buurtsportcoach

Sportthema’s zoals coachen op flow, prestatiedruk, voeding en krachttraining komen aan bod. Sprekers op deze bijeenkomsten zijn specialisten die zorgen voor een impuls aan nieuwe inzichten en vaardigheden voor onze trainers en coaches.

TOP´S-PORTdagen

Talentvolle sporters vanuit diverse sportverenigingen en academies sporten tijdens deze dagen samen. Ze beoefenen elkaars sporten en doen extra programma’s zoals fysieke trainingen, mentale workshops en volgen inspiratielezingen van topsporters.

Door jonge talenten op deze manier een brede motorische ontwikkeling te bieden, vergroot het de kans op sportief succes op latere leeftijd. Steeds meer van onze verenigingen en academies kiezen ervoor om eerst te werken aan een veelzijdige basis voordat sporters beginnen aan de specialisatiefase in hun sport.

Behalve sporters worden ook trainers en coaches van de topsportverenigingen uitgenodigd voor de Top-sportdagen. Zij worden tijdens deze dagen geïnspireerd door de workshops van andere trainers.

Wil je graag aansluiten bij een themabijeenkomst? Deelnemen aan een Top-Sportdag of op een andere manier door ’S-PORT geholpen worden in jouw topsport-ambities? Neem dan contact op!

Contact

Joost Kuppens

Buurtsportcoach Topsport

T. 06 38 30 81 39

topsport@s-port.nl

Topsportcongres