10 lessen Ballroomdansen voor beginners

Stijldansclub Power of Love biedt 10 lessen Ballroomdansen van 2 uur voor beginners aan. Je leert de basis van de meest gebruikelijke ballroomdansen, zoals quickstep (ook wel foxtrot genoemd), Engelse Wals, Tango, Cha-Cha en Jive.

De lessen worden op donderdagmiddag gegeven. Een ervaren clublid begeleidt jou. Hij of zij danst met jou om zo de eerste pasjes aan te leren en te letten op een correcte lichaamshouding. Halverwege de les is er een korte pauze. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Het is ook mogelijk de lessen op een eigen locatie te verzorgen. Behalve op donderdag kan dit op alle dagen en tijden. Het enige wat hiervoor nodig is, is een krachtige muziekinstallatie.

Een leuke, extra mogelijkheid is om na de 10 lessen een bal te organiseren waarbij gasten welkom zijn en je alles wat je geleerd hebt in praktijk kunt brengen.

Covid-19: De lessen beginnen als de coronaregels versoepeld zijn.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Frans Maters (info@stijldansclub.nl / 073-5116414). Of neem een kijkje op www.stijldansclub.nl.

Aanmelden activiteit

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor deze activiteit? Vul het antwoordformulier in via de button. Na aanmelding neemt de vereniging contact op om de activiteit af te stemmen.

Ga naar aanmeldformulier Stijldansclub Power of Love Terug naar overzicht
Stijldansclub Power of Love

Adresgegevens

Buurthuis De Korf

Mgr. v. Kesselstraat 29

5251 AW Vlijmen

Website

www.stijldansclub.nl

Aantal personen

10 deelnemers / 5 paren

Dagen

Donderdag

Contactpersoon

Frans Maters

info@stijldansclub.nl

073-5116414