Column Team Verenigingen: Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Door Robert Barclay

Een nieuw seizoen wekt hoop en verwachtingen, zowel binnen de lijnen van het sportveld als in de bestuurskamers. En hetzelfde geldt voor ons als Team Verenigingen. Het grootste deel van ons werk bestaat uit maatwerk; het ondersteunen, adviseren en begeleiden van individuele verenigingen bij hun ambities en knelpunten. Hoe ons seizoen eruit gaat zien hangt dus grotendeels af van de vragen die we vanuit verenigingen krijgen.

In onze Podcast “Verenigd” blikken we met heel het team vooruit en spreken we onze hoop en verwachtingen uit voor het nieuwe seizoen. Zoals je in de podcast zult horen zitten wij weer boordevol ambitie en hopen we ook jouw club een extra zetje te kunnen geven!

Ons staat in ieder geval een druk najaar te wachten met allerlei activiteiten, waaronder een ’S-PORTCAFÉ, de Complimentenweek, Een Held Belt campagne en twee cursussen “Trainen/coachen vanuit pedagogisch perspectief” speciaal voor trainers/coaches van jeugdteams. Ook het Bosch Sportakkoord staat momenteel weer open, heb jij een idee om jouw club of de sport in Den Bosch te versterken? Vraag tot €5000,- subsidie aan! Over al deze activiteiten lees je meer in deze nieuwsbrief.

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om je aan te moedigen om mede-vrijwilligers uit te nodigen om zich te abonneren op deze nieuwsbrief. Onze dienstverlening is de laatste tijd behoorlijk verbreed, ook o.a. commissies, vertrouwenscontactpersonen, vrijwilliger coördinatoren en technisch kader bieden wij onze diensten aan. Fijn als zij hiervan op de hoogte zijn! Inschrijven kan via deze link.

Voor nu veel succes met de opstart van het nieuwe seizoen en hopelijk zien we elkaar sowieso op het ’S-PORTCAFÉ op 6 oktober!

Robert Barclay
Team Verenigingen

Contact

Robert Barclay

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 15 04 02 70

r.barclay@s-hertogenbosch.nl