Complimentenweek online toolkit

Voor de ´S-PORT Complimentenweek heb jij voor jouw vereniging de Complimentenbox ontvangen. In deze fysieke box zitten handige materialen die iedereen helpen en stimuleren om complimenten te geven. Heb je geen box? Dan kun je alsnog meedoen met de Complimentenweek. Maak gebruik van de middelen hieronder!

Gebruik je online kanalen!

Maar je kunt ook via de online kanalen van jouw vereniging aandacht besteden aan de Complimentenweek. Complimenten delen, met foto's laten zien hoe de Complimentenweek er binnen jullie vereniging uitziet, leden en betrokkenen aansporen om ook complimenten te geven. Misschien heb jij nog wel andere ideeën!

Om ook dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, helpen we je met deze online toolbox op weg. Hieronder download je diverse middelen met daarbij tips & tricks om ze op een goede manier in te zetten.


Tips & Tricks voor het gebruik

  • 'Plak' het logo of één van de beeldmerken met doorzichtige achtergrond op een eigen foto en deel hem op social media.
  • Plaats de websitebanner op de homepage van de website van jouw vereniging en laat leden en andere bezoekers zien dat jullie meedoen met de Complimentenweek.
  • Plaats een bericht op social media en maak gebruik van de social post of één van de video's. Je kunt hierbij gebruik maken van het tekstje hieronder.
  • Print de lege poster op A3 of A3 papier en schrijf hier een boodschap voor jouw vrijwilligers op. Hang hem in de kantine of op een andere plek waar hij goed zichtbaar is.
Tekstjes voor social media

Wij doen mee met de ´S-PORT Complimentenweek. Tussen 7 en 16 oktober dagen we iedereen uit om extra complimentjes te geven aan onze vrijwilligers. Zonder hen zijn we nergens! Schrijf de Complimentenkaartjes en deel ze uit. Of geef iemand eens een schouderklopje. Kleine moeite, groot gebaar! #complimentenweek #vrijwilligersbedankt #duimomhoog @sport073 @gemeenteshertogenbosch

Wij doen mee met de ´S-PORT Complimentenweek. Daarom geven we onze vrijwilligers een dikke pluim. Dat doe jij toch ook? Kleine moeite, groot gebaar! #complimentenweek #vrijwilligersbedankt #duimomhoog @sport073 @gemeenteshertogenbosch


Hulp of inspiratie nodig?

Heb je nog wat extra hulp nodig bij het uitzetten van de Complimentenweek binnen jouw vereniging? Of wil je graag iets delen, posten of laten zien, maar twijfel je wat de beste manier is? Schakel Team Verenigingen in! Neem contact op met Michiel of Evy.

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

Evy Pappot

Coördinator Sport & Preventie / Coördinator Positief Sportklimaat

T. (073) 615 55 85

e.pappot@s-hertogenbosch.nl