Edwin Smolders

Edwin SmoldersEdwin, één van onze sportieve medewerkers, stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier.

Edwin is actief als medewerker Sport Verenigingen maar ook als medewerker Sport Onderwijs Jongeren. Een druk baasje, met heel zijn hart voor de sport.

Edwin vertelt: "Sport is mijn passie en de Bossche sport in het bijzonder.
In de weekenden ben ik vele uurtjes op- en langs de sportvelden in ’s-Hertogenbosch te vinden. Soms in de rol van speaker, maar altijd als supporter!
Doordeweeks ondersteun ik sportverenigingen met allerhande vraagstukken en stimuleer ik jongeren om sportief in beweging te komen. Ik ben iemand die denkt in kansen en kansen moet je benutten!

Iedereen heeft een talent en ik ga graag de uitdaging aan om dat talent bij de inwoners van ‘s-Hertogenbosch naar boven te halen. Dat kan een vrijwilliger zijn die graag iets meer wilt betekenen voor zijn of haar vereniging, maar ook een scholier die nog te weinig in beweging komt en heel even dat extra zetje in de rug nodig heeft. Het werk wat ik mag doen zorgt telkens weer voor vlinders in mijn buik. Het heeft me veel gebracht en daarvoor wil ik graag iets teruggeven aan de stad".

Contact

Edwin Smolders

Medewerker Sport Onderwijs Jongeren

T. 06 52 58 52 64

e.smolders@s-hertogenbosch.nl