Ellian van Geloven-Siemers

HC-Den-Bosch.jpg#asset:4860

Ellian, één van onze sportieve medewerkers, stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier.

Deze week is Ellian aan het woord! Ellian heeft een passie voor sport en werkt als Beleidsmedewerker/ Projectleider op de afdeling Sport en recreatie.

Ellian vertelt: “Als geboren en getogen Bosschenaar ben ik onwijs trots om te mogen werken voor de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het werk als beleidsmedewerker / projectleider is wat ik heel graag doe. Ik hou me vooral bezig met openlucht sport en - recreatie. Eigenlijk is dat erg breed. Hierbij werk ik veel samen met verschillende collega’s. Ik ben een sportief en gedreven persoon. Zelfs toen ik mijn enkel brak tijdens het hockeyen, zette ik nog mijn beste beentje voor vanuit de rolstoel.

Sinds jongs af aan heb ik veel passie voor sport algemeen en sportbeleid en –management specifiek. Mijn inziens moet iedereen op zijn of haar eigen niveau kunnen sporten, bewegen en recreëren mét een glimlach op het gezicht. Daartoe kunnen verschillende (nieuwe) initiatieven op sportparken, bij recreatieve (zwem)plassen of in de openbare ruimte een bijdrage leveren. Met veel plezier draag ik bij aan de verdere ontwikkeling van sport en recreatie binnen onze prachtige gemeente én dat voor al haar inwoners.
Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking met andere mensen en integriteit, want samen bereikbaar je tenslotte (nog) meer! Ik ben resultaatgericht en haal het beste uit mezelf en anderen. We kunnen hopen op nieuwe kansen, maar legt dan de verantwoordelijkheid buiten jezelf. Die kans moet je zélf vergroten, want enkel hoop is uitgestelde teleurstelling, vind ik.

Overdag ben ik veelal te vinden op het Stadskantoor. In de avond soms bij verenigingen voor vergaderingen of op het Stadhuis voor bestuurlijke vergaderingen en niet te vergeten wekelijks op het hockeyveld bij hockeyclub ’s-Hertogenbosch. Als ambtenaar drink ik overigens nooit koffie, maar ben ik wel een echte theeleut én sta ik altijd open voor een gesprekje.”

heb je een vraag voor Ellian? neem contact met haar op!

Contact

Ellian van Geloven-Siemers

Directeur Combibad Kwekkelstijn B.V.

T. (073) 615 95 05

e.siemers@s-hertogenbosch.nl