Fit4Me aanbieder: Kim Deiman

Kim Deiman: “Als praktijk moet je hierin willen investeren.”

Kim Deiman is algemeen fysiotherapeut bij Fysiopraktijk Smits. Zij werkte de afgelopen drie maanden met Chantal, die zich had opgegeven voor Fit4Me via Quiet.

“Ik ga te werk zoals bij iedere andere sporter of patiënt. Ik weet snel wie ik voor me heb en wat diegene nodig heeft en leuk vindt. Iedereen krijgt een eigen schema. Deelnemer Chantal ging zelfstandig, fanatiek en enthousiast aan de slag. Ik keek vol bewondering toe. Ze is een echte powervrouw. Als alleenstaande moeder van drie kinderen is het niet makkelijk om ook voor jezelf te zorgen. Maar als ze goed voor zichzelf zorgt, kan ze ook beter voor haar kinderen zorgen.”

Femke Smits werkt als praktijkondersteuner in de praktijk van haar man Bram, de oprichter van Fysiotherapie Smits.

“Als praktijk vinden wij het belangrijk dat iedereen de kans en mogelijkheid heeft om te sporten of bewegen. Om deze reden haken wij aan bij Fit4Me. Je moet hier als praktijk in willen investeren.”

“Wij denken graag mee met de mensen die het niet kunnen betalen. Na het traject met Chantal keken we met haar wat zij per maand opzij kan leggen. Nu werkt ze zelfstandig verder aan haar doelen. Het is fijn om dit voor iemand te kunnen doen.”

Terug naar Fit4Me pagina