Freek Blatter

Freek is één van onze sportieve medewerkers en stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier. Dit keer vertelt Freek over zijn werkzaamheden bij ´S-PORT!

"Sport en bewegen is voor mij juist een manier om tot rust te komen. Volledig gefocust zijn tijdens een training geeft rust en motivatie. Mijn passie van sporten ligt vooral in het water (waterpolo, wakeboarden en kitesurfen) maar ook tennis, kickboksen en snowboarden vind ik leuk om te doen.

Mijn missie is om mijn enthousiasme voor sport over te brengen bij jongeren. Voorheen deed ik dit in de verschillende wijken. Nu ben ik vooral bezig op 3 VO scholen binnen de gemeente 's-Hertogenbosch. Het Sancta Maria Mavo, Jeroen Bosch College en het Dieze College. Jongeren helpen en motiveren om een sport te vinden die ben hen past, is voor mij het ultieme succesgevoel.

Samen met collega’s probeer ik een mooi programma weg te zetten voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Dit aanbod is heel breed en divers en bedoeld om alle jongeren zo veel mogelijk aan het bewegen te krijgen.

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een sport of wil jij je actiever gaan inzetten voor een actievere lifestyle? Mail me dan! Dan gaan we samen opzoek naar jouw passie!"