Glenn Schapendonk

Glenn, één van onze sportieve medewerkers, stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier.

Glenn Schapendonk, medewerker sport jongeren, heeft een passie voor voetbal en zijn functie is dan ook op zijn lijf geschreven!

Glenn vertelt: "Sport is een uitlaatklep en daarom ook mijn grootste passie. Dagelijks ben ik bezig met sporten, is het niet op mijn werk dan is het op de sportvelden van OJC Rosmalen.

FC Den Bosch
Ik ben coördinator van de FC Den Bosch Foundation waar ik de maatschappelijke activiteiten van de club uitvoer en begeleid. Buiten een mooie baan bij FC Den Bosch ben ik sportdocent op BSV de Meierij en sport ik na school met kinderen in de wijk.

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te sporten. Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar bezig met jongeren en als je hun ontwikkelingen ziet en hen ziet groeien, ben je trots!

Life Style Challenge
Ook ben ik trots op het project Life Style Challenge waarbij jongeren werken aan een gezonde leefstijl in combinatie met sporten. Het werken na een uitdaging of ook wel genoemd "Challenge". Dit is een training van 10 weken waarbij jongeren thema's krijgen over gezond eten en bewegen en daarna vol aan de bak gaan met sport. Het einddoel was een obstakel run lopen van 8 KM . Deze Breakout Run hebben we met 17 jongeren gelopen en iedereen heft hem uitgelopen. Dit is wat we willen bereiken. Samen sporten, bewegen en doorzetten!"

Heb je een vraag voor Glenn? Neem contact met hem op.

Contact

Glenn Schapendonk

Medewerker Sport Onderwijs Jongeren

T. 06 52 58 52 50

g.schapendonk@s-hertogenbosch.nl