Het Clubkompas: samen navigeren naar een bloeiende toekomst

In de uitgestrekte zee van clubs is het van levensbelang om een duidelijke koers te varen. Het 'Clubkompas' is een navigatiesysteem dat de route naar vitaliteit en toekomstbestendigheid markeert. Als de kapitein van jullie club werpt het Clubkompas een helder licht op de huidige situatie. Het onthult hoe jullie leden de club ervaren en werpt een realistische blik op jullie ambities.

Column door Aemy Sevinga


Het Clubkompas levert je club een schat aan informatie op. Maar hier stopt het niet; het Clubkompas spoort ook aan tot actie. Dit ervaren clubs als O.S.S.-VOLO, TTV Never Despair en TTV de Kruiskamp ’81. Wil jouw club ook vooruit? We nodigen je uit om je bij ons aan te sluiten voor deze opwindende zeereis. Laten we samen navigeren naar succes en clubs versterken voor een prachtige toekomst op zee!

Hoe gaan we te werk?

Samen met een werkgroep stel je een actieplan op om je club duurzaam te versterken. We draaien hierbij aan de zes clubkompassen: aanbod, accommodatie, cultuur, bestuur, beleid en kader. Dit traject kost tijd: ongeveer zes maanden. Deze reis naar een bloeiende toekomst begint met maandelijkse bijeenkomsten van de werkgroep.

Dit traject doen we samen

Dit traject is niet alleen een reis, maar ook een samenwerking. Het is een gezamenlijke inspanning om je club te versterken en te bouwen aan een succesvolle toekomst. Met het Clubkompas in de hand, zijn jullie niet langer stuurloos op de open zee. Jullie hebben een kompas dat de weg wijst naar succes. Samen gaan we aan boord en zetten we koers naar een sterke en bloeiende toekomst.

De vervolgstappen

Als jullie klaar zijn voor het vervolg, dan zijn de stappen duidelijk: een inspiratie- en/of informatiebijeenkomst, vorming van de werkgroep, uitvoeren van de Clubkompas-scan en gegevensvergaring, analyse van de resultaten, vorming van een advies en presentatie aan de club. Deze stappen nemen we samen.

Kortom: het Clubkompas fungeert als jullie gids op deze zeereis. Samen gaan we op weg naar een toekomst vol succes en bloei. Als het aan ons ligt, begint deze mooie reis nu. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het Clubkompas


Contact

Aemy Sevinga

Consulent Sport en Bewegen/Verenigingsondersteuner

T. 06 27 14 68 03

a.sevinga@s-hertogenbosch.nl

Terug naar Nieuwsbrief en artikelen