Inschrijven Schoolverlatersdagen 2024

Van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni 2024 zijn de Schoolverlatersdagen! De Schoolverlatersdagen zijn een afsluiting van 8 jaar basisonderwijs. Bij atletiekbaan O.S.S. Volo en in Sporthal de Schutskamp worden sportieve activiteiten georganiseerd.

Tijdens de Schoolverlatersdagen ben je als groep 8 leerling voor het laatst bij elkaar. Het is een eindtoetsing van alle grondvormen van het bewegingsonderwijs. Bijna alle basisscholen uit 's-Hertogenbosch en Rosmalen doen mee!.

Schrijf je school in voor deze afsluiting van acht jaar gym voor de groep 8'ers!

LET OP!

In het formulier staat bij - Download & Upload - een link naar het bestand en uitleg - Format Namenlijst scholen SVD - het juiste format om de gevraagde gegevens van de leerlingen in te plaatsen.

Heb je die gegevens niet gelijk helemaal compleet? Download dat bestand dan eerst. Heb je alle gegevens? Voeg dan dat bestand daar weer toe (bestand kiezen), vul verder in en verstuur.

Vragen?

Bel of app Jordy.

Alle aanmeldingen worden verdeeld over de 4 dagen en de 14 onderdelen. Er is een binnen- en een buitenprogramma. Het binnenprogramma is bij Sporthal De Schutskamp en het buitenprogramma bij atletiekbaan O.S.S. Volo. Let op dat de naam van de school er goed in staat.

Download & upload

1. Download het EXCELBESTAND.
2. Vul het bestand volledig in en sla op.
3. Upload het ingevulde bestand via de knop BESTANDEN KIEZEN.

Contactpersoon school

Foto- en filmbeleid

Bij activteiten kunnen beeldopnamen worden gemaakt. Dat kondigen wij altijd aan met een briefje voor de deelnemers. De basisscholen hebben de toestemming geregeld met de ouders en volgens de AVG-regels vastgelegd. Met ´S-PORT houden wij ons aan die afspraken.

Je aanmeldingsgegevens vragen wij voor de algemene organisatie van evenementen, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij je e-mailadres voor een servicemail. Meer informatie over AVG: Online privacyverklaring

GEEF HIERONDER AKKOORD.

Alles ingevuld? Verstuur!

Contact

Jordy de Wit

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs BS Mariaschool

T. 06 25 64 33 17

jordy.dewit@s-hertogenbosch.nl