Kerstvakantie 'S-PORT KIDS Challenge

DOE MEE MET DE KERSTVAKANTIE 'S-PORT KIDS CHALLENGE!

Van zaterdag 19 december 2020 tot en met zaterdag 2 januari 2021

De zestien verschillende 'S-PORT KIDS Challenges zijn bedoeld voor de leerlingen uit groep 5 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente 's-Hertogenbosch.

Waarom online?

Door Covid-19 kunnen we dit jaar in de kerstvakantie geen grote sporttoernooien organiseren. In plaats daarvan organiseren we deze online Kerstvakantie 'S-PORT KIDS Challenge! Lekker bij jou thuis!

Hoe werkt het?

  • In de kerstvakantie kun je elke dag een andere Challenge doen. Op de KERSTVAKANTIE 'S-PORT KIDS CHALLENGE-poster staan linkjes naar de filmpjes. In de filmpjes leggen straatvoetballer Guido en Sportkunde studenten David, Dejana en Mathijs uit hoe je de Challenge moet uitvoeren.
  • Wil je een prijs winnen? Deel jouw Challenge op TikTok of Instagram. Elke dag is er één winnaar die na de kerstvakantie een mooie prijs ontvangt.
  • Als het niet mogelijk is om een Challenge uit te voeren, mag je ook een eigen creatief filmpje maken. Maar probeer zoveel mogelijk Challenges te doen!

Instagram en TikTok

Alle filmpjes kunnen geplaatst worden op Instagram door @sport073 te taggen met #sport073challenge19dec (zet in de # de datum van de challenge).

óf

Maak een duet op TikTok van @larryvansport met #sport073challenge19dec (zet in de # de datum van de challenge).

BELANGRIJK: zet je voornaam, school en groep erbij. Elke dag maak je kans op een prijs voor de winnaar van de dag. Let op: het account moet openbaar zijn om mee te kunnen doen.

Let op!

Je kunt alleen jouw filmpjes delen op Instagram of TikTok als dat van jouw ouders of verzorgers mag!

Vragen?

Neem contact op met Larry van Ommen (organisator stedelijke evenementen 'S-PORT KIDS.