Michiel Bulten

Michiel-Bulten.jpg#asset:1006"Hoi, Ik ben Michiel Bulten. Trotse vader, zoon van Bossche ouders en sportminded. Ik heb altijd genoten van het sporten in de buitenlucht. Mountainbiken, wild-water kanovaren, skiën, snowboarden, klimmen enz. Het kan mij niet uitdagend genoeg zijn!

De laatste jaren ben ik vooral hardloper, het liefst wat langere afstanden en door de bossen. Het is een uitlaatklep en een mooie manier om avontuur te vinden. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu gezond en fit ben. En niet heel onbelangrijk, ik heb van sport mijn werk kunnen maken.

Na jaren van begeleiden, lesgeven en organiseren van activiteiten mag ik nu iedere dag mijn kennis inzetten voor de Bossche sportverenigingen. Sinds een paar jaar ben verenigingsondersteuner in de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Iedere week is er een groot sportaanbod bij verenigingen en komen alle doelgroepen in beweging. Kinderen leren binnen de vereniging o.a. omgaan met winst en verlies, doorzetten en samenwerken. Volwassen vinden in de sport een uitlaatklep en de oudere sporter blijft in beweging en kan langer participeren in de maatschappij. Voor alle leeftijdsgroepen is er natuurlijk ook het sociale aspect. Je komt en blijft in contact met leeftijdsgenoten. Nieuwe vriendschappen worden geboren of bestaande versterkt. Alleen daarom al hebben verenigingen een belangrijke rol in de samenleving! Deze unieke sportomgeving verdient aandacht en ondersteuning.

Het valt voor de bestuursleden niet altijd mee om het iedere week weer geregeld te krijgen. De tijden veranderen en de verenigingen moeten zich opnieuw ontdekken. Via welk medium kunnen we contact houden met onze leden? Op welke manier kunnen we vrijwilligers of leden werven? Hoe kunnen we de huidige leden en vrijwilligers behouden? Allemaal vragen die bestuurders vast herkennen. Er zijn helaas geen panklare oplossingen maar er zijn nieuwe ideeën nodig. Want als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg!

Ik word blij dat ik deze verenigingen hierbij mag helpen. Met het team hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van sport, organisatie en bestuur. We hebben mooie tools om samen met de verenigingen tot vernieuwende oplossingen te komen. We kunnen helpen om een werkplan te maken en te ondersteunen bij de opstart van het plan. We willen de vrijwilligers en bestuursleden in hun kracht zetten. Zodat de vereniging nog beter kan doen waar ze goed in zijn: Sport voor alle Bosschenaren!"

Heb je vragen voor Michiel? Neem contact met hem op!

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl