Modern Besturen

Modern besturen: vier bijeenkomsten onder leiding van Brug 8. Een cursus voor vrijwilligers en bestuurders van verenigingen die graag aan de slag willen met vernieuwende ideeën en een andere manier van denken. Niet leeftijdsgebonden, maar mind-set gebonden.

Jeugdambassadeurs? Tennis versus Studentensport? Kennis van huidige vrijwilligers vastleggen? Zomaar een greep uit de ideeën waar onderstaande toppers tijdens de cursus Modern Besturen mee kwamen. Vrijwilligers van onder andere KV de Stip, TV Hambaken en O.S.S. VOLO met inspirerende ideeën voor hun vereniging.

Een aantal ervaringen van deelnemers:

“De cursus heeft bij mij echt voor een aantal eye-openers gezorgd” (Sandy, Water Sport Vereniging).

De cursus geeft een goede rode draad voor (nieuwe) bestuurders” (Kaspar, OJC Rosmalen).

“Gezellige, interessante en leuke cursus waarbij je echt leert hoe je een verenigingsleider van de toekomst wordt. Je haakt in op onderwerpen die daarvoor nodig zijn, maar blijft niet hangen. Vooral de manier van werken met niet alleen leerstof, maar ook sparren onderling is erg prettig.” (Kylian, roeivereniging de Hertog)

Ook toe aan een vernieuwende kijk op lopende zaken binnen jouw vereniging? Neem vooral contact op met Maaike Hofmeijer m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl of 06 11 93 21 40.

Certificaten Modern Besturen