Nationale Sportweek 2019: promoot je club, je sport!

Het ´S-PORT promotiesteun helpt
Een Bosch ´S-PORT-promotieteam kan jouw actie versterken tijdens de Nationale Sportweek. Het promotieteam wil jouw sportaanbod promoten waar je dit wenst: op een bedrijf, in de wijk of buurt of op een school?

De week is van 20 september t/m 29 september. Op zaterdag 21 september is het de landelijke dag van de sportclub, maar elke dag staat landelijk in het teken van een thema. Dit kan je inspireren om een week lang jouw club-activiteiten online en offline te promoten.

PROMOTIETEAM AAN DE SLAG

  • Wil je op jouw bedrijf een sportieve activiteit voor je medewerkers aanbieden op de vrijmibo of een andere bijeenkomst een sportief sausje geven.
  • De jongens en meiden van de Fontys Hogeschool staan te trappelen om ludieke acties te bedenken voor jouw sportactiviteit. In 2018 kregen ze de ambtenaren van het Stadskantoor in beweging met de work-out 1234, 10x lekker bezig hier. Vorig jaar waren er acties bij de Albert Heijn-filialen.

Deel je sportpromotiewensen en we doen en denken graag mee. Wie weet profiteer jij dit jaar wel van deze studentenkracht! Op=op!

Maak gebruik van de tips van NOC*NSF en deel je promotie-ideeën of zoek contact met een van de verenigingsondersteuners van ´S-PORT. Er zijn ook ´S-PORT SUPPORTERS die bij willen dragen aan sportieve ambities.