Adverteren.nl! De ruimte voor jouw sponsoren en adverteerders!

Geplaatst op: 23 mei 2022

 

In een aantal gemeentelijk sportaccommodaties is advertentieruimte beschikbaar. Jouw sponsoren kunnen deze ruimte gebruiken om te adverteren. Tot 100€ per advertentie per maand kan jouw club verdienen en het kost jouw club geen cent!. Mooie extra inkomsten voor de club! Hangt jouw sponsor hier straks tussen?

Deze accommodaties hebben extra advertentiemogelijkheden:

Waarom bieden we dit aan?

In de binnensportnota staat dat de gemeente meer ruimte wil geven aan de sportverenigingen. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om van de sportaccommodaties waar zij trainen en spelen, meer een thuishonk te maken. Vanuit de verenigingen kwam bij het ontwikkelen van de binnensportnota het voorstel: zorg voor meer ruimte voor sponsoring van de club. Deze suggestie is nu opgepakt en met Adverteren.nl mogelijk gemaakt.

Een voorproefje van Adverteren.nl vind je hier.

Zo werkt het!
Jij verkoopt sponsor- of advertentieruimte aan jouw sponsoren. Voor iedere adverteerder ontvang jij de inkomsten. Het mooie van dit concept is dat je jouw sponsoren kunt aanspreken op hun advertentiebudget. Dat is gunstig omdat dat vaak vele malen hoger is dan het sponsorbudget. Hoe het werkt leggen we je graag uit in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Wil jij of jouw sponsorcommissie meer weten over deze kans?
Neem dan contact op en we komen graag langs voor een gesprek en demonstratie.

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: