Life Goals Event Den Bosch, samen sportief

Geplaatst op: 01 juni 2022

 

Vandaag was het Life Goals Event Den Bosch bij voetbalvereniging OJC Rosmalen. Voor mensen met een extra uitdaging in het leven organiseert Life Goals Den Bosch sportieve activiteiten, sport en bewegen verbindt mensen en draagt bij aan een positieve kijk op het leven. Het spatte vandaag van de deelnemers af, ze straalden. Een deelnemer; “Dit is nog eens leuk, wanneer organiseren jullie dit weer?”

Samen bewegen, samen plezier hebben, samen even nergens aan denken en een fijne dag beleven door mee te doen aan verschillende sporten. Volleybal, trefbal, boksen of een potje voetballen, het kon er allemaal!

De deelnemers kwamen onder begeleiding van professionals vanuit de samenwerkingspartners binnen Life Goals Den Bosch. Met sportactiviteiten proberen wij deelnemers weer het zelfvertrouwen te geven iets van hun leven te maken. Ons motto is ‘Groeien doe je zelf maar niet alleen!” Zo ook vandaag. De deelnemers hebben nieuwe contacten gelegd, wat voor sommige al een hele grote stap is.

Ires Libert, projectleider Life Goals Den Bosch vertelt hoe het werkt. “Tijdens zo’n evenement wisselen deelnemers ervaringen uit en geven elkaar zelfs tips over hoe ze kunnen werken aan zichzelf. Zo mooi om te zien wat het kan doen als je sportief bezig bent samen, het brengt open gesprekken en verbinding. Ook de beweegpakketten die inmiddels in gebruik zijn bij de samenwerkingspartners dragen bij aan de ontwikkeling van de doelgroep. Het creëert momenten waarop de deelnemers tot zichzelf komen en positief kunnen denken”, aldus Libert.

Life Goals Den Bosch is een samenwerking van ´S-PORT met een tiental (welzijns)organisaties zoals Linc naar Zorg, Stichting Maatschappelijke Opvang en Reinier van Arkel.

Contact

Ires Libert

Consulent Sport en Bewegen Volwassenen

T. (073) 615 94 99

i.libert@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht:

Groepsfoto Lifegoals 13 Lifegoals 19 Lifegoals 14