Sjors voor Mini's: heb je ook aanbod voor onze peuters?

Geplaatst op: 05 oktober 2023

 

Van woensdag 25 oktober tot en met woensdag 8 november zet ´S-PORT via het platform Actief in Den Bosch extra in op onze jongste inwoners van 0 tot 3 jaar. In samenwerking met studenten van Fontys Sportmarketing Tilburg komt er een campagne voor Sjors voor Mini's. Ons doel? Ouders van jonge kinderen informeren en enthousiasmeren over wat je allemaal al kan doen met jouw baby en peuter op het gebied van bewegen.

Heb jij aanbod voor 0-3 jaar?

  • Zet dan uiterlijk vrijdag 13 oktober 2023 jouw kennismaking op Actief in Den Bosch.
  • Plan jouw (kennismakings)activiteit in elk geval voor de periode van 27 september tot en met 8 november 2023. Dan is de (online) campagne voor Sjors voor Mini’s.
  • Alle ‘Sjors voor Mini’s-aanbieders’ ontvangen binnenkort een persoonlijke mail van mij.
  • Vragen over jouw account of het uploaden op Actief in Den Bosch? Bel/app/mail mij. Scroll voor mijn contactgegevens naar beneden.

Jong geleerd is oud gedaan

We weten allemaal dat sporten en bewegen ontzettend veel voordelen heeft voor lichaam, gezondheid, geest en welzijn. En dat begint al bij het jonge kind. Daarom heeft Team Kids van´S-PORT haar focus verlegt van 4-12 jaar naar 0-12 jaar. ´S-PORT werkt hierin al samen met alle Kindcentra, het Peuterarrangement, de Kinderopvang en de consultatiebureaus van de GGD.

Goed nieuws!

En nu dus ook alle aandacht voor Sjors voor Mini’s op Actief in Den Bosch!


Contact

Wendy Assmann

Projectleider Actiefindenbosch.nl

T. 06 52 58 52 63

w.assmann@s-hertogenbosch.nl

'Goed nieuws: via Sjors voor Mini's ook alle aandacht voor peuters op Actief in Den Bosch!'

Deel dit bericht: