Patricia van Alst

Patricia, één van onze sportieve medewerkers, stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier.

Graag zou Ik me willen voorstellen; "Ik ben Patricia van Alst, werk al 12 jaar met veel plezier bij ´S-PORT.

Op Montessori basisschool AQUAmarijn, krijgen alle leerlingen uit groep 3 t/m 8 bewegingsonderwijs van mij! Belangrijk vind ik dat alle leerlingen met veel plezier, veelzijdig bewegen. En af en toe ook zelf mogen bepalen, groep 8 geeft ZELF een gymles!

We doen mee aan tal van leuke projecten, bijvoorbeeld Judo in de groepen 3 en 4 en schooltennis. Daarmee hopen we dat iedereen een sport vind, die hij/zij leuk vindt. Ook promoten wij op de scholen Sjors Sportief. Met Sjors Sportief kunnen kinderen kennismaken met een sport en een vereniging.

Trots ben ik op alle wijktoernooien in Zuidoost waar (meestal) de 7 basisscholen aan deelnemen. Ook Gymplus vind ik een belangrijke activiteit. Dit is een activiteit om meer zelfvertrouwen te krijgen in het bewegen. Plein Actief! is dit schooljaar ook weer gestart. Lekker samen buiten spelen. Wie wil dat nou niet!?

We doen veel aan de gezonde leefstijl. En zijn dan ook een 'Gezonde school'. Hopelijk worden wij binnenkort ook beloond met het Voedingsvignet. Dat zou heel leuk zijn!"

Heb je vragen over bewegen of gezondheid of weet je nog niet welke sport er bij jou past? Neem contact op met Patricia.

Contact

Patricia Brouwers - van Alst

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs, KC Aan de Oosterplas

T. 06 52 58 52 61

p.vanalst@s-hertogenbosch.nl