´S-PORT na schooltijd


Wat is er leuker dan na een hele dag op school even lekker te sporten en spelen met je vrienden van school of uit de wijk? Daarom houden we allerlei leuke 'S-PORT-activiteiten. Dat doen we op het schoolplein, bij sportverenigingen, op (speel)pleintjes en veldjes.

Wijkactiviteiten voor alle kinderen

Activiteiten die op het schoolplein georganiseerd worden, zoals Plein Actief!, zijn vaak alleen voor de leerlingen van de school. Het leuke aan de wijkactiviteiten is dat alle kinderen hieraan mee kunnen doen.
Onze Combinatiefunctionarissen
organiseren deze activiteiten vaak met studenten van Fontys Sport die zij ook begeleiden.

Op zoek naar leuke andere activiteiten?

In 's-Hertogenbosch kun je kennismaken met allerlei sporten bij allerlei verenigingen of meedoen aan sportieve wijkactiviteiten. Bekijk hieronder het aanbod in onze stad.

  • Kennismaken met sport en cultuur? Ben je tussen de 0 en 100 jaar?
    Wil je eens iets anders proberen, kennismaken met een vereniging of een nieuwe sport? Kijk dan eens op: actiefindenbosch.nl

  • Op zoek naar activiteiten op school of in de wijk speciaal voor jongeren?
    'S-PORT is op vmbo's actief met toernooien en evenementen. Hier zie je het aanbod: ´S-PORT. PowerUp073 is een netwerkorganisatie die Bossche jongeren uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Jongerenwerkers, sportwerkers en jeugdpreventiewerkers zetten zich in voor sport in jouw wijk. Bekijk hier de PowerUp073 agenda.

Contact

Wendy Assmann

Projectleider Actiefindenbosch.nl

T. 06 52 58 52 63

w.assmann@s-hertogenbosch.nl

Edwin Smolders

Medewerker Sport Onderwijs Jongeren

T. 06 52 58 52 64

e.smolders@s-hertogenbosch.nl

Straatvoetbaltoernooi web

Veel ouders kennen ´S-PORT van activiteiten en de Combinatiefunctionaris als de gymdocent die kinderen. Maar wist je dat deze gymdocent nog veel meer doet dan dat? Via een brede blik op bewegen gaan ze op zoek naar het enthousiasme in jouw kind. In Den Bosch zijn 16 Combinatiefunctionarissen actief op zo'n 25 kindcentra.

Dit doen wij tijdens schooltijd ´S-PORT op het Kindcentrum