Rugbyclinic The Dukes

Rugbyclub The Dukes biedt een te gekke rugbyclinic aan! Onder begeleiding van één van onze eigen enthousiaste toptrainers worden de basisbeginselen van onze sport overgebracht. Uitermate geschikt om eens lekker actief uit de comfortzone te komen, je collega's op een andere manier te leren kennen en op een leuke manier een topdag te beleven.

Joost, onze workshopbegeleider, heeft ruim 15 jaar ervaring met dit soort clinics en past de inhoud graag aan op je wensen. Van een rustig partijtje tikrugby tot het écht rugby vol met stoeien en tackelen; het kan allemaal!! Voor zowel dames als heren waarbij Joost altijd rekening houdt met eventuele niveauverschillen.

Onze rugbyclinic wordt aangeboden namens de vereniging in samenwerking met RugbyWerkt (rugbywerkt.nl). Indien gewenst is de clinic uit te bereiden met een aanvullend arrangement. Dit kan de inzet van een echte rugby-international zijn, een unieke Haka of een workshop Scrum.

Afhankelijk van de Corona-richtlijnen, bieden wij als club u graag koffie/thee/water aan en geven we een rondleiding door onze vereniging. Ook een compleet ontbijt, lunch of diner behoort tot de mogelijkheden (tegen een meerprijs).

Wil je meer informatie? Neem contact op met Joost Kuppens (joost.kuppens@rugbyacademy.nl / 06 38 30 81 39). Of ga naar de website www.dukesrugby.nl.

Aanmelden activiteit

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor deze activiteit? Vul het antwoordformulier in via de button. Na aanmelding neemt de vereniging contact op om de activiteit af te stemmen.

Ga naar aanmeldformulier Rugby The Dukes Terug naar overzicht
Rugby The Dukes

Adresgegevens

Rugbyclub The Dukes

Limietlaan 7

5216JJ 's-Hertogenbosch

Website

www.dukesrugby.nl

Aantal personen

4 tot 40 personen

Dagen

7 dagen per week

Contactpersoon

Joost Kuppens

joost.kuppens@rugbyacademy.nl

06 38 30 81 39