Stadswandeling De Verscholen Stad

Deze stadswandeling is bijzonder! De Verscholen Stad laat mensen een kijkje nemen in de leefwereld van dak- en thuislozen. De wandeling start ten hoogte van Havenstraat 11 in ’s-Hertogenbosch, op steenworp afstand van het centraal station. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. De route kan per gids verschillen.

De route kan worden aangepast voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten.

Wat is de achtergrond van deze wandeling?
Het kan iedereen overkomen, dakloos worden. Maar wat betekent dat eigenlijk, dakloos? Hoe leef je dan en wat maak je mee? In de stadswandeling De Verscholen Stad vertellen voormalig dak- en thuislozen hun verhaal aan de hand van plekken in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

De Verscholen Stad laat mensen een kijkje nemen in de leefwereld van dak- en thuislozen zodat er meer begrip ontstaat voor deze groep mensen en hun persoonlijke situatie. De dagelijkse organisatie van De Verscholen Stad wordt ondersteund door medewerkers van Stichting Loods.

De gidsen vertellen verhalen over het Bossche leven als dakloze. Wandel mee met Bernard, Stefan, Arjan.

Wil je meer informatie? Neem contact op met medewerkers van Stichting Loods (073 613 37 74 / info@stichtingloods.nl) of bekijk de website (www.deverscholenstad.nl).

Aanmelden activiteit

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor deze activiteit? Vul het antwoordformulier in via de button. Na aanmelding neemt Stichting Loods contact op om de activiteit af te stemmen.

Ga naar aanmeldformulier Stadswandeling De Verscholen Stad Terug naar overzicht
Stadswandeling De Verscholen Stad

Adresgegevens

Stichting Loods

Ridderspoorstraat 2

5212 XP ‘s-Hertogenbosch

Website

www.deverscholenstad.nl

Aantal personen

Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen

Dagen

7 dagen per week

Contact

deverscholenstad@stichtingloods.nl

073 613 37 74 (bereikbaar di t/m za)