Theo Verhagen

Theo, één van onze sportieve medewerkers, stelt zich aan je voor! Naast onze beleidsbepalers zijn er veel collega's actief als gymdocent(e) in het basis- of middelbaar onderwijs. Een ander is actief in de wijk of werkt als beheerder of zwemonderwijzer in één van de vele gemeentelijke sportaccommodaties. Ieder met zijn eigen taak of rol, gericht op een eigen doelgroep en op zijn of haar manier.

Theo Verhagen, manager openluchtaccommodaties

Theo vertelt: "Binnen mijn functie ben ik direct aanspreekpunt voor de bewoners en verenigingen van de gemeente 's-Hertogenbosch, die in de openlucht sporten en recreëren. Veelal hebben de verenigingen een accommodatie die ze van de gemeente huren. Ik verzorg deze huurovereenkomsten zodat de verenigingen kunnen gaan sporten.

Het onderhoud wordt door medewerkers van mijn team verzorgd. Ook verzorgen we het toezicht op de strandbaden in de zomer en onderhouden we de recreatiegebieden Oosterplas en Engelermeer. Bij projecten zoals de aanleg van een kunstgrasveld of de bouw van kleedlokalen, vervul ik een belangrijke rol".

Een vraag voor Theo? Neem contact met hem op!

Contact

Theo Verhagen

Manager Openluchtsport

T. (073) 615 97 26

t.verhagen@s-hertogenbosch.nl