Workshop Gezichtsfitness

Als jij in de spiegel kijkt, wat zie je dan? Beginnende rimpels en kraaienpootjes? Of merk je dat je wangen een beetje slap beginnen te worden? Dat is het begin van de veroudering van je huid. Maar maak je geen zorgen. Gelukkig kun je dit proces op een hele leuke, eenvoudige en betaalbare manier vertragen. Net als het doen van oefeningen voor een platte buik of gespierde billen, kun je ook oefeningen doen voor een strakker gezicht. Bovendien is deze vorm van fitness erg komisch; lachsalvo’s zijn gegarandeerd! Lachen zorgt ervoor dat er gelukshormonen in je lichaam vrijkomen. Hierdoor ga jij je heerlijk voelen en ook dat straal je uit.

Tijdens de workshop Gezichtsfitness trainen we de gezichtsspieren. Net zoals de spieren in je lichaam, kun je ook de spieren in je gezicht trainen. De training zorgt ervoor dat je gezicht mooi in vorm blijft en rimpels minder zichtbaar worden. Doordat er 'gekke gezichten' worden getrokken wordt er tijdens de workshop veel gelachen. Deze workshop kan zowel op locatie als online plaatsvinden.

Aanmelden activiteit

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor deze activiteit? Vul het antwoordformulier in via de button. Na aanmelding neemt de vereniging contact op om de activiteit af te stemmen.

Ga naar aanmeldformulier
Terug naar overzicht
Vrouw met bruine haren met een grote glimlach en haar ogen gesloten

Adresgegevens

Superstralend
Buskeshoeven 24
5242 KS Rosmalen

Website

www.superstralend.nl

Aantal personen

Online: geen beperking

Op locatie: volgens covid-regels

Dagen

Maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Contactpersoon

Petry

petry@superstralend.nl

0623101032