CLUBGAMING 073

Doet jouw vereniging mee aan CLUBGAMING 073?!

CLUBGAMING 073 is een initiatief van ´S-PORT. Het is een uniek ‘esports & gaming programma’ voor alle sportverenigingen in de gemeente 's-Hertogenbosch.


Met CLUBGAMING 073 is het mogelijk sportverenigingen toekomstbestendiger en vitaler te maken. Het ‘esports & gaming programma’ heeft meerdere doelen:

  • Het activiteiten aanbod te vergroten.
  • De vrijwilliger van de toekomst sneller spotten.
  • Gamers en sporters in de gemeente ‘s-Hertogenbosch meer met elkaar verbinden.

We doen dit in samenwerking met Techonomy.

Verbinding via een platform

Om dit mogelijk te maken ontwikkelden we de website clubgaming073.nl waar bestuurders, clubiconen of early adopters met handige toolkits en tutorials meer leren over gaming/esports. Verder lees je hier hoe je als club aan de gang gaat met gaming/esports én wat het jou als club en sport oplevert. Je vindt informatie over het organiseren van je eigen gametoernooi, vrijwilligers vinden en voorbeelden van offline/activiteiten voor in de kantine. Maar ook handige tips om social advertising in te zetten voor je vereniging komen aan bod.

Het platform is beschikbaar voor alle sportverenigingen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Naar CLUBGAMING073.NL

Ook toekomstproof worden?!

Maak je vereniging toekomstbestending en bekijk het platform! Heb je vragen over esports en gaming, of over CLUBGAMING 073? Twijfel niet om ze te stellen aan Rinske Preijde of Irfan Gadzo!

Terug naar Verenigingsontwikkeling


CLUBGAMING 073 Actueel

Eerste gamewall voor Rosmalen Rabbits!