Subsidieregeling Combinatiefuncties ’s-Hertogenbosch

Geplaatst op: 04 december 2023

 

Vraag de subsidieregeling aan, ook voor verenigingen!

Team Verenigingen zet zich in voor sterke sportverenigingen. Laat dit nu ook precies zijn waar de subsidieregeling voor Combinatiefunctionarissen voor bedoeld is. De gemeente ontvangt jaarlijks middelen vanuit het Rijk om uitvoering te geven aan de Brede Regeling Combinatiefuncties. Een deel van deze middelen wordt in 2024 via deze subsidieregeling beschikbaar gesteld voor partners in de gemeente. Ook verenigingen komen hiervoor in aanmerking.

Behoefte aan combinatiefuncties groeit

De subsidie is bedoeld om functionarissen aan te stellen. Minimaal 60 % van de loonkosten en 100 % van de overige kosten moeten door de aanvrager zelf worden bekostigd.

Doelen van deze subsidie zijn onder andere het versterken van verenigingen, het mogelijk maken van sporten en bewegen voor mensen die hierbij belemmeringen ervaren en het voorkomen en tegengaan van bewegingsarmoede en overgewicht door het stimuleren van sport en bewegen.

Ook als vereniging kun je subsidie aanvragen, zodat jij een combinatiefunctionaris binnen jouw club kunt aanstellen. Via de knop hieronder vind je meer informatie over de regeling. Deadline voor aanvragen is 31 december.

Naar de subsidieregeling en aanvragen

Meer informatie?

Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem contact op met Robert Barclay.

Contact

Robert Barclay

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 15 04 02 70

r.barclay@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: