Scoor voor je Club: voor clubs

Wat kan Scoor voor je Club voor jouw club betekenen?

Jouw leden kopen bij lokale ondernemers. Voor ieder bedrag dat jouw lid pint, ontvangt jouw club een klein percentage. En het mooiste is: leden hoeven zichzelf niet kenbaar te maken dat ze meedoen; het is anoniem. Het enige wat het lid moet doen, is de Digitale clubkaart van jouw club activeren in de gratis Dappre app en hierna de aankopen pinnen.

Leden die jouw clubkaart activeren sparen tegelijkertijd ook voor zichzelf. Zo krijgen zij van elke aankoop ook een percentage. Dit kunnen ze weer besteden aan de contributie van jouw club. Maar ze kunnen er ook andere dingen mee aanschaffen, zoals sportartikelen. Of ze doneren het aan jouw club. Genoeg redenen om mee te doen dus!

Rekenvoorbeeld

In het rekenvoorbeeld hieronder zie je wat het kan opleveren.

100 van jouw leden (of ouders, grootouders) geven iedere maand €100,- uit bij aangesloten ondernemers door simpelweg te pinnen. De aangesloten ondernemer geeft de helft van 5% van het aankoopbedrag via Dappre terug aan de club en de andere helft van die 5% aan het lid. Dat maakt de volgende rekensom:

100 leden x €5,- (5% van €100,-) is €500,-. De club krijgt 50% van deze €500,-. Dat is €250,-. De overige €250,- is voor het lid. En dat iedere maand. Het wordt nog interessanter als er meer ondernemers meedoen; dan komen meer aankopen in aanmerking voor een donatie aan de club, maar dan zijn er ook meer spaarmogelijkheden voor leden.

Lid of geen lid; iedereen kan meedoen!

Mensen hoeven geen lid te zijn van de jouw club om te sparen. Iedereen die de club een warm hart toe draagt kan sparen. Zo kun je ouders van jeugdleden of de opa's en oma's laten sparen voor hun (klein)kinderen en jouw club. Maar ook rustende leden en donateurs kunnen meedoen. Iedereen kan voor jouw club sparen zonder dat het hen iets kost. Sterker nog, het grote voordeel is dat zij ook direct voor zichzelf sparen. Een win-win situatie dus!

Terug naar Scoor voor je Club pagina

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

Hulpmiddelen en formats

Gebruik de middelen hieronder om Scoor voor je Club binnen jouw club weg te zetten.

Website tekst

Mail leden