Scoor voor je Club!

Meld je club aan en haal sponsorgeld op!

Verenigingen zijn altijd op zoek naar extra inkomsten, maar het ontbreekt vaak aan tijd om bijvoorbeeld sponsoring goed op te zetten. Scoor voor je Club biedt uitkomst! Sluit je club kosteloos aan bij Scoor voor je Club en je bent klaar om automatisch sponsorgeld te ontvangen.

Wat is Scoor voor je Club?

Leden sparen voor zichzelf én voor de club als zij aankopen doen bij een groeiend aantal aangesloten ondernemers! Scoor voor je Club brengt clubs met leden en ondernemers samen.

Lokale ondernemers kunnen niet iedere club sponseren. Zeker niet als daar geen omzet tegenover staat. Clubs willen graag sponsorgeld, maar hebben vaak niet de tijd om hier met de juiste expertise aandacht aan te besteden. De grote vraag is "Wat heb je als club te bieden?".

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: Je achterban! Je leden en hun families en vrienden. Als club ben je heel waardevol voor ondernemers. Je hebt namelijk contact met hun potentiële klanten. Jouw leden en hun familie en vrienden kopen bij lokale ondernemers. Door de inzet van Scoor voor je Club kan heel je achterban Euro’s sparen voor jouw club en ook nog eens voor zichzelf. Een win-win-win voor club, ondernemer en deelnemer!

Het sparen gaat helemaal automatisch, zonder een fysiek pasje en zonder dat je je naam of club hoeft door te geven. Het enige wat je als deelnemer doet, is jouw Digitale Clubkaart activeren in de gratis Nederlandse Dappre app. Koppel veilig je eigen betaalrekening en pin bij aangesloten ondernemers.

Rekenvoorbeeld

Hieronder een rekenvoorbeeld waarin je ziet wat het jou als club kan opleveren.

Stel dat honderd van jouw leden iedere maand €100,- uitgeven bij aangesloten ondernemers door simpelweg te pinnen. Hiermee wordt het automatische spaarsysteem in gang gezet. De aangesloten ondernemers geven bijvoorbeeld 5% van het aankoopbedrag via Dappre terug. Iedere maand wordt minimaal 50% van dit gespaarde bedrag automatisch overgemaakt naar de club. Deelnemers kunnen maximaal 50% voor zichzelf sparen. Dit spaartegoed kunnen ze besteden aan hun contributie of aan vouchers bij aangesloten ondernemers. Als club spaar je in dit voorbeeld dus al gauw tussen de €250,- en €500,- per maand!

Dit is een voorbeeld. De ondernemer kan meer of minder dan 5% geven.

Wat doe jij?

Het is belangrijk dat jij jouw leden en hun achterban activeert! Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de club. Ieder lid dat een aankoop doet bij een aangesloten ondernemer levert jouw club geld op. Wat je ook kunt doen, is zelf een ondernemer aanmelden. Dat levert je direct €5,- op en vervolgens kan iedereen daar natuurlijk gaan scoren!

Wat doen wij?

´S-PORT en Scoor voor je Club helpen je. We hebben voorbeeldmails, tekst voor op de website, flyers en nog veel meer. Zo kun jij makkelijker jouw leden en achterban bereiken.

Daarnaast werken we hard om het aantal verenigingen, leden en deelnemende ondernemers te laten groeien. In Den Bosch zijn nu al 22 aangesloten ondernemers en in de omgeving van den Bosch zijn het er al 61. Er sluiten steeds meer ondernemers aan, sparen wordt steeds dan makkelijker. Bij iedere deelnemende ondernemer ontvangt de club en jouw lid een spaartegoed. Waar het lid pint maakt niet meer uit. Bij de horeca in Groningen of bij de bakker om de hoek.


Veel plezier met scoren! Samen maken we het verschil!

Club, lid of ondernemer?

Klik hieronder voor meer gerichte informatie.

Meer informatie?

Hoe werkt het precies? Op de website van Scoor Voor Je Club vind je meer informatie. Je kunt ook contact opnemen van Michiel Bulten van Team Verenigingen als je meer wilt weten of vragen hebt. Ook kan Michiel handige tools met je delen als je hiermee aan de slag wilt.


Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

Artikelen

In Zelhem stelt de Jumbo €27.000,- euro beschikbaar via Scoor voor je club! voor verenigingen, stichtingen en goede doelen uit de buurt. Lees het artikel.

Jumbo Janssen en Jansen geven Arnhemse verenigingen een boost met revolutionaire sponsoractie! Lees het artikel.