Scoor voor je Club: voor leden

Wat kan Scoor voor je Club voor jou als lid betekenen?

Natuurlijk wil jij sporten en leuke activiteiten doen bij de club! De club doet daar dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Met Scoor voor je Club help jij jouw club hier een handje bij! Hoe je dit doet? Door aankopen te doen bij aangesloten ondernemers via een speciale digitale clubkaart. Voor ieder bedrag dat jij pint, ontvangt jouw club een klein percentage.

Maar Scoor voor je Club is meer! Je spaart namelijk niet alleen voor jouw club, maar ook voor jezelf! Als je de digitale clubkaart activeert en koppelt met je bank, ontvang ook jij een klein percentage. De aangesloten ondernemer geeft de helft van 5% van het aankoopbedrag via de Dappre app terug aan de club en de andere helft van die 5% is voor jou! Zo spaar je eenvoudig en automatisch voor je eigen contributie, voor cadeau kaarten en nog veel meer.

Waarom doet jouw club mee?

De club is altijd op zoek naar manieren om de contributie laag te houden en toch heel veel leuke clubactiviteiten te organiseren. Elke euro komt hierbij van pas. Voor de club is het echter lastig om aan extra inkomsten te komen. Zo kost sponsoring veel tijd en daar heeft een club ook niet altijd de vrijwilligers voor. Daarnaast willen sponsoren er vaak ook wat terug.

Met Scoor voor je Club heeft de club onze lokale ondernemers wat te bieden. Ondernemers willen best iets geven aan de club als het hen ook omzet oplevert. Als jij je uitgave doet bij een aangesloten ondernemer, geeft hij met liefde iets aan de club. En de beste bonus is dat jij natuurlijk ook voor jezelf spaart!

Wil jij jouw club helpen? Doe mee!

Meld je aan bij Scoor voor je Club, doe je boodschappen bij aangesloten partners en spaar. Om te sparen hoef je niet lid te zijn van de club. Je vader, moeder, opa of oma of andere geïnteresseerde kan dus ook helpen. De clubkaart activeren is voldoende.

Rekenvoorbeeld

In het rekenvoorbeeld hieronder zie je wat het kan opleveren.

100 leden van jouw vereniging (of ouders, grootouders) geven iedere maand €100,- uit bij aangesloten ondernemers door simpelweg te pinnen. De aangesloten ondernemer geeft de helft van 5% van het aankoopbedrag via Dappre terug aan de club en de andere helft van die 5% aan jou als lid. Dat maakt de volgende rekensom:

100 leden x €5,- (5% van €100,-) is €500,-. De club krijgt 50% van deze €500,-. Dat is €250,-. De overige €250,- is voor het lid. En dat iedere maand.

Waar kun je sparen?

Er sluiten steeds meer ondernemers aan, dus sparen wordt steeds makkelijker. Bij iedere aangesloten ondernemer ontvangen jij en de club een spaartegoed. Of je nu pint bij de horeca in Groningen of bij de bakker om de hoek, dat maakt niet uit. In de 's-Hertogenbosch zijn nu al 22 aangesloten ondernemers en in de omgeving van 's-Hertogenbosch zijn het er al 61. Er wordt hard gewerkt om dat aantal omhoog te brengen. Team Verenigingen van ´S-PORT werkt daarnaast hard om meer verenigingen aan te laten sluiten. Want, het is veel interessanter voor de ondernemer als er veel verenigingen meedoen. En dit is vice versa: voor de vereniging en voor leden is het interessant als er veel ondernemers meedoen. We moeten elkaar helpen. Dus Spaar voor jezelf en Scoor voor je Club!

Heb je nog vragen? Check de FAQ van Scoor voor je Club.

Terug naar pagina Scoor voor je Club

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl