Verbinding met partners

Om jouw vereniging zo goed mogelijk te helpen wordt het netwerk van Sport en Recreatie ingezet. Als spin in het web zijn wij de verbinder om jouw hulpvraag te koppelen aan de juiste expertise binnen ons netwerk.

Wij werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Een overzicht van projecten kun je hier vinden. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen op het gebied van accommodatie en (sport)beleid.

´S-PORT SUPPORT

´S-PORT SUPPORT is een netwerk van bedrijven die de sport in ’s-Hertogenbosch een warm hart toe dragen. De bij ´S-PORT SUPPORT aangesloten bedrijven, ook wel partners genoemd, bieden ondersteuning bij sport gerelateerde vraagstukken in de stad.

Landelijke initiatieven

Landelijk gebeurt er erg veel op sport- en beweeggebied. Er zijn initiatieven om je sport te promoten, subsidies aan te vragen of om de maatschappelijke waarde van je vereniging nog meer kracht bij te zetten. Klik op het initiatief en kijk wat het voor jouw vereniging kan betekenen.

Bekijk op s-hertogenbosch.nl/vrijwilligers wat de gemeente 's-Hertogenbosch doet voor vrijwilligers.

Samenwerkingspartners

Zowel lokaal als landelijk proberen we veel samen te werken met diverse kennispartners o.a.: Vrijwillersacademie073, Academie voor Sportkader, Brug 8, NOC*NSF, Sportservice Noord-Brabant, Opleiding Sportkunde HAN en Fontys, Start2Create, Vrije Denkers en Sponsorvisie. We halen en brengen kennis, wisselen ervaringen uit en werken (intensief) samen om verenigingen te ondersteunen bij hulpvragen.

Daarnaast is er een groot netwerk aan samenwerkingspartners zoals Farent, Galant en GGD Hart voor Brabant.

Benieuwd hoe je dit op je vereniging kan opzetten of inbrengen? Neem contact op!

Terug naar overzicht