Life Goals Den Bosch


Life Goals Den Bosch is onderdeel van het Stichting Life Goals Nederland netwerk. Stichting Life Goals Nederland werkt met lokale Life Goals Programma’s die in hun omgeving sportprogramma’s voor kwetsbare mensen aanbieden. De sport- en beweegprogramma’s zorgen ervoor dat zij in hun eigen omgeving kunnen sporten. Niet één keer, maar structureel.

Hoe werkt het?
Stichting Life Goals Nederland geeft samen met lokale sportservicebureau’s en gemeenten vorm aan sportprogramma’s voor kwetsbare mensen. Om sportaanbod te verzorgen dat aansluit bij de behoeften van onze doelgroep hebben wij een eigen aanpak ontwikkeld. De aanpak bestaat uit een lokale Life Goals Coördinator, de erkende Life Goals Methodiek en landelijke ondersteuning en verbinding.

Life Goals Den Bosch zorgt voor structureel sportaanbod voor kwetsbare Bosschenaren.
Life Goals Den Bosch is een coalitie tussen ’S-PORT een initiatief van gemeente ‘s-Hertogenbosch, Maatschappelijke Opvang en Linc naar Zorg. De sportactiviteiten van het Life Goals Programma vinden plaats in een veilige omgeving waar vanuit deelnemers zich kunnen ontwikkelen, kunnen vallen en opstaan en opzoek kunnen gaan naar hun plek.

Het voornaamste doel is om deelnemers met elkaar in contact te brengen door middel van sport. Bij Life Goals Den Bosch wordt sport ingezet als middel om mensen te verbinden en er zo weer stappen kunnen worden gezet om aansluiting te vinden in de maatschappij. Kernwoorden hierbij zijn: Activeren, Normaliseren en Verbinden.De sportactiviteiten van Life Goals Den Bosch staan onder begeleiding van zeven opgeleide Maatschappelijke Sportcoaches. Ons motto is: Groeien doe je zelf maar niet alleen!

Deelname Life Goals Den Bosch

Life Goals Den Bosch organiseert verschillende activiteiten voor de deelnemers van het programma. Ze zijn actief in het organiseren van weerbaarheidstrainingen, fitness en voetbal. Wil je graag een keer mee doen? Of wil je meer weten over Life Goals Den Bosch? Neem dan contact op.

Contact

Ires Libert

Consulent Sport en Bewegen Volwassenen

T. (073) 615 94 99

i.libert@s-hertogenbosch.nl

Particpatie